menu
HomeIntroductieLedenlijstBijeenkomstenLid wordenAgendaContact

Lid worden

Female Vrouwen en Zaken regio Weert staat open voor zelfstandige, ondernemende vrouwen en vrouwen in bestuurlijke en kaderfuncties. Interesse om lid te worden van Female Vrouwen en Zaken?
Meld je dan aan via dit interesseformulier;

Graag vragen wij aandacht voor Artikel 1 uit het reglement:

1.1 Female is een netwerk van en voor zelfstandig ondernemende vrouwen en vrouwen in bestuurlijke en kaderfuncties. Alle denkbare onderwerpen waar een ondernemer in haar bedrijfsvoering of bij de uitoefening van haar functie mee te maken krijgt, worden in informele sfeer besproken. De onderwerpen betreffen niet alleen de zakelijke kant van het ondernemerschap of het beroep. Ook het sociale element en het delen van kennis en ervaring met elkaar zijn van wezenlijk belang.

1.2 Female tracht dit doel te bereiken door het organiseren van periodieke bijeenkomsten, lezingen en excursies. In januari van ieder jaar vindt een nieuwjaarsbijeenkomst plaats. Eens per jaar wordt een zogenaamde stapdag georganiseerd.

1.3 Female is een netwerk in de regio Weert. Onder regio Weert wordt verstaan de gemeenten Weert, Nederweert, Cranendonck en Leudal (Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Oler, Neer, Neeritter, Nunhem, Roggel). De Commissie Leden komt periodiek bij elkaar. Alle aanmeldingen voor een lidmaatschap worden in deze vergaderingen behandeld. Hierdoor kan het voorkomen dat de doorlooptijd c.q. de reactietijd enige tijd in beslag neemt. Hiervoor vragen wij je begrip en ook wat geduld.

Privacy beleid Female